Gårdagen och idag

Publicerad 2012-11-29 19:04:54 i ALLT OCH INGET, NYTT I KLÄDKAMMAREN, NYTT I SMYCKESKRINET, NÖJEN,

Igår slutade jag 3, hade gympa, historia och svenska, jag brukar egentligen sluta efter historian men dom har ändrat i skemat så istället för att sluta 20 över 1 på onsdagar och typ 4 på torsdagar så slutar jag runt 3 båda dagarna... Bra att jag inte går så länge på torsdagar men onsdagarna var ju så bra!

Efter skolan var jag och Jennifer på friskis och svettis och var duktiga! Ni skulle bara veta hur hon körde med mig, och träningsverken idag... Ouhhh... Vi skulle träna idag också men det blir på lördag och söndag istället. 

Idag var det skola, som vanligt. Dubbellektioner i både estet profil (ep) och digitalt skapande (ds), dom bästa lektionerna! Hade foto på ep idag, har det varje torsdag och på ds håller vi på med reklam. Efter skolan var jag och Emma på en minishopping, jag köpte en tröja, örhängen och nagellack. Sedan åkte jag till mormor och hälsade på henne en snabbis för mamma kom och hämtade mig där och då åkte vi på IKEA och åt julbord, personligen tycker jag att det är för tidigt med julbord nu men det var gott iallafall! 

Men nu måste jag städa rummet, sedan färga håret (igen!) jag färgade det i tisdags också, typ en mörkblond bara för att jämna ut färgen mer så att det blir bättre nu, ska färga det typ askblondt, tycker det är så fint! 
halsbandet och armbanden köpte jag för nån vecka sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela