Uppdatering

Publicerad 2013-01-22 12:21:00 i ALLT OCH INGET,


Lite bilder från instagram, vill ha tjejens hår! Min mentor Niklas som hade tråkigt och hittade en trasig boll, haha! 

Min helg: 
Fredag - jobbade till halv 10, kul! Men jag vann en strawberry shower gel, för jag är bäst. I lördags så var jag på Almas 18 års fest, Jennifer, Emma, Hanna, Matilda och Lisa var också där så det var kul! I söndags var jag, mamma och Helena och åt mat hos mormor, sedan var jag hemma och sov typ resten av dagen, oerhört underhållande. 

Igår var jag hemma och slappa runt, det blev strömavbrott så jag fick göra upp en eld i öppna spisen, kände mig som en grottman, jag     göra    ELD!  Hehe... 

Men nu ska jag fokusera på engelskan, min lärare säger att om vi ändrar lite i schemat sä kan jag vara ledig på måndagar! Så då får jag en dubbellektion i engelska på tisdagar och är ledig på måndagar! WOHO! 

Mobil-bloggar

Publicerad 2013-01-10 10:46:04 i ALLT OCH INGET,

Ganska bra skolvecka, idag slutar jag vid lunch, om 20 minuter. Och imorgon är jag ledig!

Jag och Emma ska gå på bio tror jag, sedan testa min GLASSMASKIN, Mumma!

Jag har löshåret idag, det är inte så stor skillnad, jag va bara arg igår för att det inte är samma, men Hanna säger att bara jag använder lite silverschampo på löshåret så blir det samma! (N)

Men nu fick jag sluta tidigare, så nu är det helg!

-E

Födelsedagspresenter, övrigt och besvikelse

Publicerad 2013-01-09 22:33:28 i ALLT OCH INGET,

Ja, på bilderna ovan ser ni mina födelsedagspresenter, middagen på biteline som vi firade mig på dagen före min födelsedag eftersom Emma åkte tillbaka till skåne på min födelsedag, jag, Emma, Danny, Anna och Sophia gick även ut på lördag kväll, efter 00.00 såklart, så egentligen på min födelsedag, fick en drink av Emma, jättegod!  . 

Sedan ser ni även två bilder från idag, jag var hos frisören och skulle färga håret så att det passar in i mitt löshår, så jag satt där i 3 timmar, det kostade 1 350kr och när jag kommer hem så ser jag att det inte ens är nära med färgerna! Fan va less jag blir! Så jag ska gå tillbaka imorgon och antingen så får dom färga om, mitt eller löshåret, eller så ska jag ha tillbaka mina pengar! 

Men nu måste jag sova, är astrött och det här skulle bara bli en liten uppdatering så att ni vet att jag lever! 

-E

2013!

Publicerad 2013-01-03 01:55:39 i ALLT OCH INGET,

haha, inte dom bästa bilderna men det får duga, knäppte typ inga! Jag och Jennifer, dålig bild på fyrverkerier och Richard som är tomte på "lilla julafton" 

Vi hade kul, var hos Malin med henne & hennes familj, Felix & hans familj och Jennifer & Richard. 

Har inte så mycket att skriva om egentligen, förutom om att jag och Jennifer har fått jobb! På ATIS eller Inter Norr som det heter nu, KUL!

Svar på kommentar

Publicerad 2013-01-03 01:50:28 i ALLT OCH INGET,

Cecilia om barista - bio: De där skorna på bilden, vart har du köpt dom?! sjukt snygga.. skulle bli skit glad om du kunde skriva vart du köpt dom :)gärna i ett nytt inlägg! 
 
Svar: Tack! Jag köpte dom tyvärr på myrornas så jag vet inte var man kan hitta dem... Märket är highway om det är till någon hjälp :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela