Barista - bio

Publicerad 2012-09-23 18:23:50 i ALLT OCH INGET,

Sitter på barista nu, har tagit mig en vaniljlatte i väntan på Emma. Vi ska gå på bio, ovanligt va? Fick ett presentkort av Helena igår på 500, yeii! Vi ska se rivalerna, haha, den verkar vara asrolig!

Idag har jag varit och hälsat på mormor på sjukhuset, hon har brutit höften... Stackars mormor <3 Jag har också städat huset, oerhört underhållande... Eller vad tror ni?

Jag var även och pantade de två sopsäckarna med pant som jag fick av farfar, 263 kr är aldrig fel! Typ bara ölburkar, alla stirrade på mig, haha.

Imorgon är jag ledig, studiedag på skolan, WOHO! Så jävla najs, hade typ ingen förra året så hoppas på att de blir i år istället (y)

Men nu ska jag beje mig mot navet och möta upp Emma, ha de så bra!

- E

Bästa dagen nånsin!ny

Publicerad 2012-09-22 21:09:32 i NYTT I KLÄDKAMMAREN, NYTT I NECESSÄREN, NYTT I SMYCKESKRINET,

Ja, Helena hade ju då en överaskning till mig. Idag runt 12 fick jag reda på vad det var. Jag trodde att vi skulle gå på kickboxning eller typ hoppa fallskärm, hade verkligen ingen aning vad det va. 

Så, vi åkte till stadium och skulle köpa lite saker, jag trodde vi skulle köpa träningskläder. Sen berättade Helena att vi skulle shoppa, ÅT MIG! Så vi har sprungit runt på birsta och Helena har betalat allt jag ville ha!! BÄSTA DAGEN NÅNSIN! Vet inte om jag vill berätta hur mycket allt kostade... 

Överraskning

Publicerad 2012-09-21 22:06:36 i NYTT I SMYCKESKRINET,

Helena berättade i onsdags att hon och jag ska göra något imorgon... Men hon berättar inte vad det är!

Det kommer kanske göra lite ont och det är något som varken Helena eller jag har gjort förut... KOMMER INTE PÅ VAD DET KAN VARA!

Nu kommer jag inte kunna sova (n)

Skriver mer imorgon

5 dagar

Publicerad 2012-09-20 13:02:45 i ALLT OCH INGET,

Men haha, nu har jag glömt att skriva igen! BRA JOBBAT ELIN, verkligen super!

Just nu har jag svenska, ska analysera en dikt om näcken som sitter på häcken i bäcken! Haha, jag känner mig varm i hjärtat idag, hittade ett par assnygga kängor på myrorna när jag, Hanna och Julia gick dit. Vi fick även kaffe och en kopp, ja, vi fick kopparna! Jag tog en hjärtformad, det stod mellan den och en med "the moonlanding" på. Kängorna la jag undan, ska köpa dom imorgon för jag har inga pengar just nu... hatar att vara pank! Studiebidraget ska sparas också... måste ju ha lite pengar när jag åker till systeryster, tågbiljetterna bokades igår, onsdagen på höstlovet bär det av, 10 timmar tåg... KUL, längtar... Men det ska bli jättekul så det är värt alla minuterna!

Men nu måste jag fortsätta jobba, är så spidad så det är jobbigt att koncentrera sig på dikten... Fattar allt som står men får inte ner det i rätta ord! Irriterande!!

- E

7 dagar

Publicerad 2012-09-14 17:16:44 i ALLT OCH INGET,

 
Nu har jag inte skrivit något på en vecka! Ojojoj då.

Jag har inget att skylla på, jag har bara varit lat och inte brytt mig helt enkelt.

Det jag har gjort nu i veckan är: skola, skola, skola och typ nån fika efter skolan med Emma och Hanna. Ikväll ska jag ner till Jennifer, skulle hjälpa till med att hacka grönsaker? Hennes mamma har 40års kalas tror jag. Men det blir inte hela kvällen hoppas jag! Haha.

Nu ska jag gå ut med mixi, sedan laga mat och åka ner till Jennifer, hejsvejs!

-E

Sitter på bussen

Publicerad 2012-09-07 07:31:14 i NYTT I SMYCKESKRINET,

Hallojs! Nu sitter jag på bussen påväg in till stan, så otroligt skönt att det är fredag!! Och skoldagen kommer inte bli hemsk heller, för jag har Ester profil hela dagen! Whoop whoop, hehe.

Bio ikväll med Emma också, magic Mike, har jag skrivit det redan? Det känns som det... Men aja, Channing tatum som strippa kan aldrig bli fel <3 haha, sedan sover vi hos mig, Emma blir första som sover i nya rummet då! Förutom mig dårå... Och alla andra.. Men hon blir första kompisen som sover där nu när det är mitt rum! Komplicerat det blev då, haha! Men nu kan jag inte skriva mer, mår illa av att läsa och åka bil samtidigt, puss och kram!

-E

Upptagen med annat!

Publicerad 2012-09-06 10:25:00 i ALLT OCH INGET,

 
Ja du, jag har inte skrivit så mycket... Jag har helt enkelt inte haft tid eller ork! 

Jag har inte gjort något speciellt heller, imorgon ska jag gå på bio med Emma, magic mike ska vi se! Channing Tatum ♥

Igår klippte jag mig, det blev lite kort men det blev bra! Imorgon ska jag köpa jeans och en skjorta som jag ska ha på skolfotot som är på måndag, jag slutar ju egentligen 10 över 11 på måndagar men då måste jag vara kvar till 2 för de är då min klass ska fotas.... KUL! 


Just nu har jag estet profil, jag och Hanna håller på med en affisch om pressetik, oerhört underhållande! 

MENMEN, nu ska jag klaga lite på att jag är hungrig och kanske gå och slå Emma i skallen, puss och kram!

-E


Ps: Hanna har börjat blogga! http://hannastattin.blogg.se 

Förskyld...

Publicerad 2012-09-03 21:49:00 i ALLT OCH INGET,

(lite random biler, följ mig på instagram! eliineliasson!!)
Sitter ute i mitt nya rum, fick ta över rummet brevid garaget ute efter syrran som flyttat till skåne!

Internet är inte riktigt fixat så jag sitter med wifi från iphonen, haha!

Idag hände inte mycket, började skolan halv 10 och slutade 10 över 11... Så ser alla mina måndagar ut denna termin, mentor och engelska (Y) Efter skolan gick jag, Emma och Hanna till barista och fikade lite, träffade Malin och Felix där också, trevligt trevligt!

Sedan åkte jag till farmor och farfar och hälsade på en stud, träffade pappsen då också, får hitta på nåt med honom nån dag framöver, jag ska bo hos han och Kerstin i stan nån gång ibland eftersom de är närmare till skolan och så, plus att jag får träffa honom mer då såklart!

Ska försöka gulla mig till lite pengar av honom så att jag kan köpa jeans, behöver verkligen jeans! Eller så kanske jag får lite förskott på studiebidraget av mamma?? Så kan jag köpa en ny skjorta som jag hittat på gina om jag kanske kan få lite av pappa, hihi!

Vi får se, vi får se, hoppas kan man väl alltid göra iallafall!!

Nu ska jag kolla på en film, eller rättare sagt somna till en film, är så trött! Och jag börjar bli sjuk... Fast de är faktiskt Emmas fel, hon är så random! Hostade i handen och tröck upp den i ansiktet på mig... Känner kärleken... TACK EMMA...♥

- E

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela