Gårdagen och idag

Publicerad 2012-11-29 19:04:54 i ALLT OCH INGET, NYTT I KLÄDKAMMAREN, NYTT I SMYCKESKRINET, NÖJEN,

Igår slutade jag 3, hade gympa, historia och svenska, jag brukar egentligen sluta efter historian men dom har ändrat i skemat så istället för att sluta 20 över 1 på onsdagar och typ 4 på torsdagar så slutar jag runt 3 båda dagarna... Bra att jag inte går så länge på torsdagar men onsdagarna var ju så bra!

Efter skolan var jag och Jennifer på friskis och svettis och var duktiga! Ni skulle bara veta hur hon körde med mig, och träningsverken idag... Ouhhh... Vi skulle träna idag också men det blir på lördag och söndag istället. 

Idag var det skola, som vanligt. Dubbellektioner i både estet profil (ep) och digitalt skapande (ds), dom bästa lektionerna! Hade foto på ep idag, har det varje torsdag och på ds håller vi på med reklam. Efter skolan var jag och Emma på en minishopping, jag köpte en tröja, örhängen och nagellack. Sedan åkte jag till mormor och hälsade på henne en snabbis för mamma kom och hämtade mig där och då åkte vi på IKEA och åt julbord, personligen tycker jag att det är för tidigt med julbord nu men det var gott iallafall! 

Men nu måste jag städa rummet, sedan färga håret (igen!) jag färgade det i tisdags också, typ en mörkblond bara för att jämna ut färgen mer så att det blir bättre nu, ska färga det typ askblondt, tycker det är så fint! 
halsbandet och armbanden köpte jag för nån vecka sen

Jag blev ett måndagsbarn

Publicerad 2012-11-26 21:21:01 i ALLT OCH INGET, FOTO, NÖJEN,

(bilder från min instagram, följ mig! @eliineliasson)
Ja, måndag... Brukar vara den jobbigaste dagen men jag måste erkänna att jag gillar måndagarna mest! (Om man bara ränkar vardagar d.v.s.) För på måndagar har jag sovmorgon, jag har bara sovmorgon på måndagar, och jag slutar 11.10!

Bästa skoldagen med andra ord! 

Idag har jag inte gjort så mycket, eller... Mer än vanligt, jag har beställt nya linser, vilket jag borde ha gjort för ca 1 månad sen... Hehe, tappade ju en så det blev en månad kortare... BRA ELIN! Jäkla nöjd med min insats! 

Sedan gick jag hem och gick på promenader med Mixi, gjorde lite skolarbete som släpat ett tag nu, skönt med det ur vägen! 

Sedan gjorde jag något så otroligt korkat och irriterande, men för att ni ska fatta så måste jag förklara lite först:

I början av ettan så fick alla i min klass sina datorer, då fick vi även alla adobeprogrammen (photoshop, illustrator, indesign m.m.) Men det var på engelska och nåt mer så vi fick avinstallera det och ominstallera på svenska. 

Sedan i slutet av ettan så krashade min dator så dom fick byta ut hela hårddisken, och då fick jag gamla adobeprogrammen igen, men det märkte jag inte förrän i början av tvåan, så jag sa det till Niklas (min mentor) och då fick jag de nya men det fick inte plats, så han print-screena koden till mig så att jag skulle kunna installera det själv när jag är hemma (för jag måste avinstallera den gamla igen)

SÅ idag gjorde jag det men precis när jag tryckt på "avinstallera" så ser jag att han har sparat print-screenen som illustratorformat! Såklart! Så nu kan jag inte se koden utan jag måste vänta tills imorgon, och jag vill inte vänta!

JAG VLL RITA I ILLUSTRATOR NUU!! 


Men aja! Idag så skulle jag och Jennifer spinna men hon mår inge bra så jag tog en springrunda istället, vi får ta spinningen nån annan dag! Nu jävlar ska jag sluta vara så lat och komma igång!!

Oh, Justja! Idag fick jag lön, hehehehe! NÖJD TJEJ ♥ 

Men nu ska jag gå och duscha, sedan ska jag slå på en film och soova! 

- E

DIY - iphoneskal

Publicerad 2012-11-25 19:36:05 i ALLT OCH INGET,

Skitenkelt, jag tyckte mitt skal va så tråkigt så jag tog ett band, knöt en rosett och limmade fast det, hehe! 
blev ganska nöjd faktiskt, bättre än förut iallafall!

Har inte skrivit på länge nu

Publicerad 2012-11-22 22:34:00 i ALLT OCH INGET,

Har jobbat hela veckan, heca öppnar imorgon i den nya lokalen, så jag har varit där varje dag och hjälpt dem att flytta, så nu blir det cash! WOHO, blir bra det, tror de ska bli en julklapps-shoppning nån dag nästa vecka.

Idag kom vi hem runt 9, jag hoppade in i duschen och nu ska jag sova, är så trött! Imorgon är det estet profil hela dagen, vi designar våra egna tatueringar, jag vet ju precis vad jag vill ha så det gick fort för mig, hehe, längtar tills jag blir 18, bara typ 47 dagar kvar nu!

Imorgon på kvällen så tror jag att jag ska vara med Jennifer, Malin och Felix, om dom vill vara med mig d.v.s. haha, sen på lördag ska vi på lyslördag och på lördagskvällen ska jag vara med Emma (och andra?) som bor i sin mosters lägenhet lör-sön så det blir filmkväll där då.

Nej nu ska jag sova, godnatt ♥
 
-E

Random

Publicerad 2012-11-09 16:19:40 i NYTT I NECESSÄREN, NYTT I SMYCKESKRINET, NÖJEN,

Hehe, har inte blivit någon bloggning nu i veckan, men nu kommer uppdateringen! 

Jag var ju då i skåne förra veckan, onsdag till söndag. Det var roligt! Men det får ett minus, tågresan! Ca 9 timmar dit, och sedan 9 timmar tillbaka... INTE KUL! Men jag satt och kollade på film hela resan så det var inte outhärdligt iallafall. 

Vi gick på starbucks och fikade, mumma! Vi var även på emporia, skandinaviens numera främsta shoppingcenter, tyckte helt ärligt att det var för stort! Birsta är bättre ♥ Man gick ju för tusan vilse där!

En sak som jag är väldigt förvånad över, jag köpte inte ett enda klädesplagg! Shoppade inte så mycket överhuvudtaget faktiskt... Ingen aning varför, jag kanske är döende i en ovanlig sjukdom eller nåt.

Aja, jag fick se Emma och Dannys lilla, men mysiga, lägenhet. Vet inte vad jag ska skriva, hela vistelsen var rolig!

Nu i veckan har jag varit i skolan, i onsdags var jag ledig men var ändå tvungen att åka in till skolan för det var utvecklingssamtal, inga ig'n! Hehe, mamma hade dödat mig isåfall...

Nu så ska jag skissa lite, kanske lägger upp en bild om jag blir nöjd med något!

Det som är nyinköpt:
Orkade inte fixa bilderna, så ni får vara nöjda ändå! 

-E

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela