fick min födelsedagspresent idag

Publicerad 2012-05-29 22:15:30 i KÄRLEK,

Jag fick ingen present av min syster när jag fyllde år, så jag skulle få en dyrare nästa år men idag kom hon hem med den här till mig! TACK ♥ OCH JA, jag är en pysselprutt och gillar att baka, pyssla och måla!

samhälle!

Publicerad 2012-05-24 10:11:07 i ALLT OCH INGET,

(vi är så fina ♥)

Sitter på lektion nu... kul! Fast det är inte så mycket jobb kvar nu, som tur är! Jag har typ bara rapporten som måste bli klar och på den har jag bara slutsatsen kvar, WOHO! 

Idag ska jag och mamma ut till gärde och övningsköra! Hon fick hem papperet igår, jag trodde att de skulle ta lääänge innan hon skulle få de eftersom hon skickade förfrågan om det i måndags, men de kom igår! SUPER!

onsdag 23 maj 2012

Publicerad 2012-05-23 09:07:14 i NÖJEN,

(fick låna Hannas hårförlängning för dagen, hon gjorde en inbakad fläta, SÅ FINT♥)

Nu har jag mediaproduktion, vi håller på med slutproduktionen. Jag, Hanna och Emma ska göra en stop-motion film, tror de blir antingen en musikvideo eller en saga, haha. 

På långhelgen så hade jag kul, gjorde mer än vad jag brukar på "lov". Jag brukan oftast vara med någon första dagen och sedan är jag hemma resten. Men nu så gjorde jag ju nåt nästan varje dag. 

I torsdags så åkte jag ju in till stan och träffade Emma och sen åkte vi hem till Hanna.
I fredags så åkte jag hem från Hanna och då hade jag och syster en filmkväll ute i hennes rum, mysigt värre!
I lördags så kom Jennifer och Felix hem till mig en snabbis och träffade Mixi, och sedan förljde jag med dom till Felix och hade kulkul!
I söndags så åkte jag hem från Felix vid 4, sedan va jag bara hemma och slappade. 

Det va en rolig långhelg helt enkelt! 

Drar ner till vi

Publicerad 2012-05-19 15:27:49 i ALLT OCH INGET,

Jennifer och Felix är här nu, vi ska åka ner till Felix nu tror jag. Dom håller på och går genom mitt rum... hehe, de va ett tag sen de va här. MENMEN, nu ska jag ta en raggardusch, jag får inte duscha riktigt för dom... Sedan åker onepiecen på och sen bär det av!

En rolig torsdag och fredag!

Publicerad 2012-05-18 21:02:03 i ALLT OCH INGET,

Igår så träffades jag och Emma på stan, då gick vi på ica och köpte chips, choklad och dricka. Sedan åkte vi hem till Hanna, vi höll på att missa busshållplatsen för Emma fattade inte Hannas instruktioner, haha! Sen när vi hade kommit hem till Hanna så lockade hon våra hår, jag kände mig som en prinsessa, höhö. 

Men aja, vi åt tacos, sedan tittade vi på lite film sedan avbröt vi de för vi skulle baka kladdkaka med choklasmousse på ♥♥ så gott! EFTER de så tittade vi på "freddy vs jason" nån skräckis, bra men inte läskig! 

Vi låg och pratade till ungefär 4 på natten sedan somnande vi. I morse vaknade vi typ 11, då låg vi kvar en stund sedan åt vi frukost och sen tittade vi på "valliant", så bra ♥ 

Jag och Emma åkte därifrån vid 4, Emma åkte till Alma och jag åkte hem. Jag och syster ska ha filmkväll ute i hennes rum nu, så jag har lite bråttomt.. haha, hon sitter och klagar på mig nu! 

AJA, ses imorgon... förmodligen....kanske... vi får se!

kan inte sova längre!

Publicerad 2012-05-16 05:37:57 i ALLT OCH INGET,

Det måste vara något fel på mig! Jag kunde inte somna förrän runt 2, och då va jag helt slut och tänkte att "jag kommer vara död imorgon" MEN nu, vaken, TRÖTT, men kan inte sova mer!... wtf? Vaknade halv 6...Oh herregud, tur att jag är ledig imorgon iallafall så jag kan få sova ut då!

Love, love will take you there

Publicerad 2012-05-14 21:07:59 i ALLT OCH INGET,

God dagens! Idag har jag gått i skola, oerhört givande, underhållande och utbildande... Eller? Kanske inte givande och underhållande...

Menmen, efter skolan så stannade jag, Emma och Hanna kvar och pluggade, inte så underhållande. Efter det så träffade mamma mig på stan, då gick vi till checkers och va på handledarkursh, absolut inte underhållande, vi satt i 3 TIMMAR och lyssnade medan Mattias pratade om körkort, säkerhet och blablabla. 

Just nu så pluggar jag, igen! Känner mig så duktig... och uttråkad! Snälla kan inte någon göra mina läxor?

Publicerad 2012-05-13 18:13:51 i ALLT OCH INGET,

(govoffen min♥)
Dagen har varit lugn och skön, vaknade vid 12 och åt brunch, sibyllas varmkorv ♥ Sedan gick jag och Mixi på promenad, vi gick ner och hälsade på hemma hos mormor. 

Sedan kom syster hem och vi åt rester från i fredags, mumma! Just nu så sitter jag och kollar på ironman 2, tänker på the avengers, asbra film som jag rekomenderar till alla!

idag bär det av mot stan

Publicerad 2012-05-12 10:46:20 i NÖJEN,

Ska göra mig i ordning nu, sedan ska jag åka in tiill stan och träffa Emma och Hanna! Jag vet inte vad vi ska göra... Typ sätta oss på barista och prata kanske, jag har inga pengar att slösa bort... KUL.. Jag håller på och sparar till gatufesten, bara 150 kr till, sen så har jag 3-dagars!

10 sanningar om mig

Publicerad 2012-05-07 08:30:33 i ALLT OCH INGET,

(♥)
1. Jag har aldrig haft en pojkvän
2. Jag har bara kännt min bästa vän i 9 månader, HANNA, du är också min bästa vän! ♥
3. Första gången jag fick migrän så var jag övertygad om att voldermort var nära... (inget jag är stolt över, haha)
4. Jag gillar att kolla på film... ensam... i mitt rum... mitt i natten
5. Min hårfärg är egentligen råttblond, oerhört attraktivt
6. Jag pratar med mig själv, hela tiden
7. När jag går upp för trapporna på skolan så gör jag en grimas, varje dag, på ungefär samma ställe
8. Jag är inte kär, men det finns en kille som jag gillar
9. Jag saknar min gamla klass, men bara vissa av personerna
10. Jag är inte blyg, men ändå så är jag det... Ibland så kan jag prata som satan och ibland är jag knäpptyst, hatar det

the avengers

Publicerad 2012-05-05 22:42:31 i ALLT OCH INGET,

Elin Eliasson -Elin Eliasson -Elin Eliasson -Elin Eliasson -20112011
(bilder från we♥it, alla är mina egna foton. 46 gillar bilden på fjädern, blev glad i själen) 

jag och emma va på bio igår, såg the avengers. vi skulle egentligen se älska mig igen men den visas tydligen inte i sundsvall... än... eller nåt? ingen aning, jälva skit. 

the avengers va bra iallafall! trodde inte att man skulle skratta så mycket! haha, skitbra! idag så har jag bara varit hemma, tittat på tv och ritat, kul liv (Y) 

imorgon vet jag inte vad som händer, kanske tar en tur ut till ankarsvik och hälsar på farmor och farfar, pappa kanske är där också, har inte träffat honom på ett tag nu så de skulle vara kul. 

menmen, nu ska jag kolla på en film, tror de blir marley och jag, kommer att gråta som en bebis. GODNATT

En av mina favoritsaker att göra på min alonetime

Publicerad 2012-05-03 22:27:48 i INSPIRATION,

Hehe... När jag är ensam inne på mitt rum så brukar jag oftasts sitta och kolla på youtube-klipp när människor sminkar sig, jag tycker på något konstigt vis att det är jättekul... SÅ om ni har en video på er när ni sminkar er så kan ni gärna skriva in länken i kommentarer! 

En tjej som jag nyss hittat har lagt upp två videos som är mina nya favoriter! Jag tycker att hon som gjort dom är asfin, jag är avundsjuk!, och hon är bra! 

En till sak som jag gillar med henne, hon hade skrivit detta under en av videosarna och jag håller med till tusen! 

"Hade jag haft världens dåligaste självförtroende hade jag troligtvis inte kunnat lägga upp den här videon men eftersom jag insett lite med tidens gång att man faktiskt bara får acceptera sina "fel" och finnar, då blir det lättare att kunna visa en osminkad tjej. En tjej som jag, som inte kan få tjocka ögonbryn för jag har ärr, och som bråkar med finnar varje kväll och har en kurvig näsa. Men jag ser bortom det är nu.
Dessutom vill jag tillägga att smink inte hjälper ett dugg. Blir du fast vid att JÄMT täcka dina fel (typ finnar, påsar under ögonen osv) och inte kan visa dig utan smink bör du fundera över situationen. Du ska ju känna dig hur fin som helst för det är du, oavsett vad andra tycker! Och hur ska du kunna älska någon annan om du inte älskar dig själv? Man mår så himla mycket bättre om man accepterar det man har, älskar det man har och slutar tro på en felfri yta. Det finns ingen som är perfekt, det är bara smink.
DU är FIN precis som du är och ingen ska få säga något annat. Puss på er!"

Bra skrivet!


min långhelg

Publicerad 2012-05-02 13:06:06 i NÖJEN,

I fredags så var det ju som sagt filmkväll hos Rasmus, kulkul!
I lördags så var det slappdag med familjen, Helenas moster och morbror kom till oss och bodde hos oss till idag (onsdag)

I söndsgs så skulle Emma och jag vara med varandra men de blev en till slappdag istället, tror jag kollade på typ 7 filmer på 2 dagar, haha!

I måndags så var jag och Emma på bio, som började klockan 6... vi var helt ensamma, de va den bästa bion nånsin! Asbra film, 21 Jump Street, och hela salongen för oss själva! Vi klättrade över säterna, testade nästan alla platserna inklusive mitt under duken, på scenen eller vad man ska kalla det. Och vi skrattade jättehögt, bara för att vi kunde det, men aja. Det var jätteroligt iallafall! Efter bion så gick vi till hamnen i Skönsberg, de va typ sundsvalls största majbrasa där, stoor brasa och fyrkerkerier (Y) Sedan tog vi bussen hem till Emma och somnade till en film.

I tisdags så vaknade jag och Emma vid halv 12, åt brunch, kinamat! Sedan åkte jag hem och gjorde... ingenting, lekte med Mixi ute, tokvoffen min ♥ 

Just nu så ska jag skriva på hemprovet i samhällskunskap... KUL, eller? Precis, fundera på den du!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela