Can you hear the hum?

Publicerad 2012-03-31 22:48:07 i NÖJEN,

(jag tyck'om däj ja emma♥)
kom hem för ett tag sen, har sovit hos emma och haft två roliga dagar. 

igår så tänkte vi åka in till kulturmagasinets unga magasinet men vi kollade på en film och blev så otroligt trötta efter den så vi låg i sängen och pratade om typ allt i nästan 3 timmar istället, mysigt ♥ 

idag så kollade vi på några disney filmer, björnbröder 2, är de bara jag som inte visste att det fanns en tvåa?!
aja, vi åkte in till stan, men de va stängt. så då åkte vi in till birsta, som bara va öppet i 20 minuter till... så vi gick runt ett tag och sen gick vi till ikea och åt. efter de så tog vi en kundvagn och åkte runt på den i parkeringshuset och sjöng "känn en doft av kärleken" från lejonkungen (vi sjunger alltid på den... vet inte varför) men aja, sen när vi kom ut så kom vi på att dom som stod och väntade på bussen förmodligen hade hört oss... eftersom vi inte va så tysta och de ekar ganska bra inne i parkeringshuset... hehe! 

men sen så åkte vi in till stan och gick runt i typ 2 timmar. sedan så åkte emma hem till sig och jag åkte hem och mamma kom och mötte mig på vägen med lilla mixipix, tokvoffen min ♥ 

såå, nu ska jag kolla på en film och sedan flaka ut mig över heela sängen. känns lite tomt med en dubbelsäng, men om jag verkligen sprider ut mig så funkar det, haha! godnatt

when I held ya

Publicerad 2012-03-30 08:20:26 i ALLT OCH INGET,

snart så har jag blont hår igen!
köpte 2 förpackningar med blekningsmedel och en förpackning champagneblond igår, NU BLEKER VI SKITEN!

tough lover

Publicerad 2012-03-26 19:45:24 i ALLT OCH INGET,

jaha, jag har fått tillbaka min dator nu... tom och värdelös. så nu har jag läxa så de räcker och blir över, är väl bara att börja med rapporten nu då, måste börja om, KUL!


funderar på en förändring

Publicerad 2012-03-25 16:40:43 i ALLT OCH INGET,

jag vill göra nåt med håret, men jag vet inte vad! jag håller ju på och ska bli blond igen... men jag vill ha något speciellt med den också, inget skrikigt eller överdrivet, mer diskret men speciellt... kanse dipdyea eller hur de nu stavas, eller??


äntligen ska jag få min älskling

Publicerad 2012-03-23 15:50:07 i NÖJEN,

min dator är klar! såå glad!! ♥ MEN såklart så såg jag medelandet om det nu och skolan är förmodligen stängd... så jag måste vänta tills på måndag (N) 

jag och Emma har det mysigt på barista iallafall, sitter och pluggar och dricker vaniljlatte ♥ sedan blir det lite shopping, ska köpa nya jeans och lite hårvårdsprodukter! efter det blir de middag på subway tror jag, va länge sen jag åt där. ikväll blir det bio, hungerspelen! och sedan sover jag i haga hos pappa och kerstin, då kanske det bli second-hand shopping imorgon med plus-syrran, vi får se!

About you now

Publicerad 2012-03-22 08:32:38 i FOTO,

Trodde jag hade försovigt mig imorse, stressade som en tok och när jag kom till skolan så insåg jag att jag börja halv 9 på torsdagar... KUL! 

Idag ska jag och Emma hämta biobiljetterna till hungerspelen som vi ska se imorgon, premiär tror jag de är. De ska bli kul!

askan är den bästa jorden

Publicerad 2012-03-16 12:32:02 i NYTT I KLÄDKAMMAREN,

fick hem den i onsdags! ♥

ikväll blir det restaurang saffran med pappa, emma, kerstin och nina, blir nog mysigt.

imorgon ska jag ha filmmys med jennifer, malin och felix. va längesen som vi gjorde nåt... så de ska bli kul!

loove

Publicerad 2012-03-13 12:22:10 i KÄRLEK,

beställd igår och förhoppningsvist påväg idag, så glad!! tack mammi!! ♥

jag slutade 11 igår, och då va mamma och provkörde en ny bil så vi träffades och tog en sväng på staden. jag köpte 3 t-shirts som jag ska göra om (hemma pyssel ♥) köpte också kammar, hårinpackning och 8-pack kinder maxi till emma, bara för att jag vet hur mycket hon älskar dom!

sitter och har mediaproduktion nu, vi ska fota som är kulkul! min dator är fortfarande på lagning men jag ska gå och prata med rektorn efter lektionen så vi får se om jag får tillbaka min älskling idag...

happ

Publicerad 2012-03-11 23:52:09 i ALLT OCH INGET,

har inte bloggat nåt på länge nu... känns inte så roligt när jag inte har min dator, har ju inga bilder!

menmen, orkar inte skriva om allt som hänt på lovet. de va kul iallafall, bio med emma, filmkvällar med syster, emma och mamma...  m.m 

förhoppningsvist så får jag tillbaka min dator imorgon! godnatt♥

lilla imma börjar bli vuxen

Publicerad 2012-03-05 00:36:09 i ALLT OCH INGET,

(JAG HAR INGA BILDER PÅ DEN HÄR DATORN)

idag fyller min syster 19 år, grattis sistahh! ♥


jag har ingen blogglust, speciellt eftersom jag inte har min vanliga dator utan en bajslånedator som är tom... KUL

men jag och emma hade filmkväll i fredags, mysigt värre ♥ och jag och syster hade film+pizzakväll i lördags

idag va jag, sistahh och mammsen på ica maxi, jag köpte hårfärg och hårnålar, inget speciellt alltså... jahapp men nu ska jag kolla på en film, får användning av tvn nu eftersom jag inte har några filmer på den här datorn (Y)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela