grattis mamsen!

Publicerad 2012-07-26 21:12:32 i ALLT OCH INGET,

Idag fyller min mamma år, så dagen har bestått av att göra presenter till henne och sedan nu på kvällen så har familjen varit här och firat henne. 

Just nu så sitter jag och kollar på gossip girl, jag såg inte när säsong 5 gick på tv så det är bra att uppdatera sig. 

Imorgon blir det grillning på strandpromenaden, tror jag iallafall. Det skulle vara askul, typ hela ön ska dit! 

Men nu ska jag fortsätta kolla, ska kanske gå ner och hämta jordgubbarna som blev över när jag gjorde mammas tårta... får fundera på det... 

- E

Uppdatering

Publicerad 2012-07-25 19:12:02 i NYTT I SMYCKESKRINET, NÖJEN,

Okej, gårdagen: 

Åkte in till stan för att gå på after work, fikade där och pratade med folk. Efter det gick jag och Emma på stan, jag köpte shortsen och bhn (skönaste shorts jag någonsin haft!) sedan middag på donken följt av bio. Vi såg nya spiderman filmen, asbra! Jag var lite skeptisk i början för jag trodde att det skulle vara samma gamla historia bara med olika skådespelare, men det var det inte! Den var som en modernare version av spiderman, bra! 

Idag åkte jag och Emma till birsta, köpte ett par örhängen för 20 kr, six har rea i hela butiken, allt för 20 kr! Vi fikade på stan och sedan åkte jag hem, det var världens kö på alnöbron, nån knäppis som hade ställt sig mitt i vägen, kanske slut på bensin? Irriterande iallafall! 

Imorgon fyller mammsen år, 45 år! INTE GAMMAL, vad hon än säger så har hon långt kvar tills hon blir gamling! Så jag har bakat en tårta till henne och sen ska jag baka fudge också. 

Nu ska jag göra något, vet inte vad men jag orkar inte skriva nå mer, puss puss

- E

Kom nyss hem

Publicerad 2012-07-24 14:00:31 i ALLT OCH INGET,

Har duschat och ska göra mig i ordning, ska sedan, som sagt, in till stan på "after work", choklad-tema! Efter det blir det förmodligen hemgång.

Gårdagen var rolig, vi kollade på pll, åt chips och drygade oss som vanligt, alltid lika kul! haha

Men nu måste jag skynda mig, hade så bra

- E

3 rounds and a sound

Publicerad 2012-07-23 20:00:32 i ALLT OCH INGET, KÄRLEK, MUSIK,

Peace.Love.Music.FriendsAnja LoxThe Justin Bieber Shrine 2012Facebook__.FASHiiON#love | Tumblr
Sitter och kollar runt vad som händer på facebook och we♥it, händer inte så mycket faktiskt, ganska tråkigt! Ringde just Jennifer, vi ska hitt'på'nå efter att hon har tränat, blir kul!
 
Imorgon är det "after work" igen med sle, det är choklad-tema så vi ska baka chokladsaker och spela kort, blir nog skoj! 

Nu ska jag gå och göra mig iordning och lyssna på musik, några favoriter:

Blind Pilot – 3 Rounds And A Sound
Antoine Dodson – Bed Intruder Song
Birdy – Skinny Love
Young the Giant – Strings

Nya ringar!

Publicerad 2012-07-22 21:29:14 i FIXAT, NYTT I SMYCKESKRINET, NÖJEN,

Köpte denna förra veckan, rea på gina
Dessa två var dubbelringar men jag bröt av själva ringarna och gjorde dem till "enkelringar"Sedan av de två ringastommarna som blev över gjorde jag dessa två, nya favoriter! Älskar den till höger! 

hahaha ♥

Publicerad 2012-07-22 21:23:53 i ALLT OCH INGET,

ville bara skriva till den som kommenterade förra inlägget: 

Anonym:
Ring mig när du kommit hem! 
 
Svar: hhahahhahahahha, vem? Tror det är Hanna, eller? haahahahahha ♥

Är i sommarstugan

Publicerad 2012-07-21 17:56:44 i ALLT OCH INGET, NÖJEN,

Igår jobbade jag till 2-halv 3, gick sedan runt på mediamarkt en snabbis med Emma. Jag har för övrigt bestämt mig för vilken kamera jag SKA köpa, wiho! Kom hit till stugan igår runt 9, fikade lite med familjen och sedan kollade jag på film i sängen, somnade inte förrän 3 och sen tidigt i morse så tyckte syster att det va kul att väcka mig... FUCK YOU, gick inte upp utan somnade om. 

Dagen har bestått utav frukost, slappa, sola, spela kort, slappa och snart blir det mat. Det blir grillad oxfilé och potatisgratäng, mumma! Fick också en öl... busigt! Men jag fyller ju faktiskt 18 om mindre än ett halvår så det är väl lika bra att böja värma upp, haha! 

Imorgon blir det hemgång, jag vill göra nåt med mina kompisar! Jennifer, du ringde ju, vi får hitta på nåt! Och Hanna, de va ju typ 3 veckor sen vi sågs, men vi har ju redan "bestämt" att det ska bli några roligheter! 

Mer jobb ska det också bli, måste spara ihop typ 10 000... Svider lite... MEN jag vill ju ha dyra saker och då måste jag spara, tycker det är bra faktiskt. Då lär jag mig pengars värde istället för sånna som får allt av sina föräldrar, men det är ändå värre att ljuga och säga att man får allt, som en viss ex-kompis gjorde typ hela tiden. Men aja, det är det förflutna och jag kollar bara framåt!

Nu ska jag kolla vad alla babblar om, ses när jag orkar!

- E 

Dagens outfit

Publicerad 2012-07-18 19:21:04 i ALLT OCH INGET, OUTFITS,

myskläder idag!
 
linne - bikbok
hoodie - stadium
tights - cubus
väska - håkan hellström ♥
skor - converse

Jobbade idag, najs när lönen kommer! LÄNGTAR. Mer jobb imorgon också, på fredag bär det av till stugan, då blir det till att soooola! 


Nu ska jag gå ut till mammsen och njuta av sommaren

- E

Jobb

Publicerad 2012-07-17 23:19:46 i ALLT OCH INGET,

Jobbade idag, ska jobba imorgon också... Det känns skönt att tjäna pengar, det jobbigaste är att vakna på morgonen... Menmen, det är bara att bita i och jobba på.

Imorgon är det after work med sle, undra vad vi ska göra då... Ska bli lite kul faktiskt, men nu ska jag kolla på gossip girl och sova ♥

- E

Ett bra tag sen

Publicerad 2012-07-15 00:03:18 i ALLT OCH INGET,

Nu va det ett tag sen jag skrev något... Har inte haft lust helt enkelt! Jag har inte gjort nåt särskillt, har varit på bio med Emma, ICE AGE 4, sååå bra! Skrattade hela tiden!

Har tjänat lite pengar också, väldigt nödvändigt! Både mamma och pappa fyller snart år, pappa fyller 50! Så det blir att spara så att båda får något super!

Men nu vill jag sova, somnade inte förrän 6 i morse sen kom mamma och väckte mig 20 i 10... så jag är trött nu... god natt!

- E

skitdag

Publicerad 2012-07-05 19:33:17 i ALLT OCH INGET, NÖJEN,

allt ät bajs, jag har bränt mig på axlarna, vi sålde ganska mycket men inte så mycket som jag ville, "handledarna" glömde att ringa oss när dom gick tillbaka till "högkvarteret" så alla våra saker är inlåsta och vi måste komma in tidigt imorgon och hämta allt... BAJS!

Men aja, Emma och jag håller på och gör oss iordning nu sedan bär det av tillbaka till stan igen, GATUFESTEN! Så härligt, alla är så glada och det är så roligt att träffa en massa man känner, mysmys. 

Nu måste jag skynda mig, vi ska åka om typ högst en timme och jag måste duscha men Emma är där nu... STRESS....

- E

satan

Publicerad 2012-07-04 17:24:06 i ALLT OCH INGET,

Nu glömde jag att ta kort på hur vi gjorde jeansen... men aja, ni får se på det färdiga resultatet! när dom har torkat det vill säga... Jag glömde handskarna så mina händer är turkosa... bajs! 

Men ja, som ni förmodligen har fattat så färgade jag och Emma jeansshortsen idag, men före det så bakade vi, mycket! Vi ska stå på gatufesten imorgon 11-18 och sälja fika, så kom och fika! SUPERGOTT!

NU ska jag göra mig iordning och sedan blir det mat, förlåt för det yngkliga inlägget men det är det ni får så... va nöjda! 

- E ♥

Så bra ♥

Publicerad 2012-07-01 14:05:26 i ALLT OCH INGET, KÄRLEK, MUSIK,

It's empty in the valley of your heart
The sun, it rises slowly as you walk
Away from all the fears
And all the faults you've left behind

The harvest left no food for you to eat
You cannibal, you meat-eater, you see
But I have seen the same
I know the shame in your defeat

But I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

Cause I have other things to fill my time
You take what is yours and I'll take mine
Now let me at the truth
Which will refresh my broken mind

So tie me to a post and block my ears
I can see widows and orphans through my tears
I know my call despite my faults
And despite my growing fears

But I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

So come out of your cave walking on your hands
And see the world hanging upside down
You can understand dependence
When you know the maker's land

So make your siren's call
And sing all you want
I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be

And I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

Min lilla natt

Publicerad 2012-07-01 11:56:23 i ALLT OCH INGET, NYTT I NECESSÄREN, NÖJEN,

lite random bilder... haha!

Ja, vi dygnade inatt dårå, så jag är ganska skittrött just nu. Men jag kan inte sova, för då vaknar jag inte igen och jag ska in till birsta (igen) och träffa Emma, vi ska köpa textilfärg som vi ska göra om gamla jeans med, WOHO! 

Men aa, jag, Jennifer, Malin och Felix har varit vakna hela natten, det var roligt. Vi satt i hamnen och lekte cha cha cha, ni vet den "handleken" som man gör i en grupp då man har ena handen över och ena under dom man sitter brevid och sedan sjunger man en ramsa medan man slår varandra på handen och i slutet ska man försöka slå på den sista och om man missar förlorar man (den man gjorde när man va typ 10) och vi gjorde om den så man sa penis istället för ramsan, HAHA det va roligare... hoppas alla i kvarteret hörde oss! 

Sedan när klockan va runt halv 7 så åkte vi moppe in till birsta och åt frukost på donken, vi dygnade bara så att vi skulle orka att göra det....MEN DET VAR SÅ VÄRT DET, mumma! Första kunderna va vi också!! 

Efter det så åkte vi till ica maxi och jag köpte nagellacket och ansiktsmasken som är på bilderna, älskar nagellacket! Vi köpte också nån starbucks-kall-latte-sak som va jättegod, vi köpte den igår också, eller har jag redan skrivit det? MINNS INTE. Men på ica maxi kostade den bara 10 kr, på statoil kostade den 25... BIG NO-NO! 

Men aja, nu ska jag gå ut och kolla om min förlorade syster har återvänt (hon har ju varit på peace and love så jag vill veta lite smutsiga hemligheter!) Och jag ska tydligen damsuga..... 

Mamma sa precis nu att systeryster kommer hem i eftermiddag.... Så nu måste jag väl städa då... KUL

puss puss♥ bilder på jeansen kommer... om jag kommer ihåg att fota dom, kan inte lova något!!

Sitter hos malla

Publicerad 2012-07-01 01:50:47 i ALLT OCH INGET, NÖJEN,

Sitter hemma hos Mailn, som ni kanske fattar av rubriken... haha

Jag hade "planerat" en lugn och skön kväll bestående av en lång och skön dusch, följd av lite youtube kollande och sedan en film. MEN sedan ringde Jennifer när jag satt nyduschad i min sovtröja och frågade om jag ville vara med hon, Felix och Malin, och det lät mycket roligare så jag gjorde mig i ordning och sedan åkte vi. Först till Jennifer där vi fick tårta för Jennifers mammsa fyllde år...förra veckan, men tydligen så fick hon gratis tårta av ica så det fanns hos dom, mummsigt var de iallafall! 

Sedan åkte vi till statoil och köpte nån starbucks-kaffe-sak som va heelt okej, ganska god faktiskt men jag ville låta cool och låta lite nonchalant sådär... men det gick inte så bra, hehe...

Sedan åkte vi hit, till Malin, och alla sitter vid mobilerna, utom jag, som sitter vid Malins dator, eftersom min mobil är gammal och ganska seeeg, jag ska spara ihop till en iphone men Jennifer säger att hon kommer att säga upp vår vänska om jag gör det... Jag får fundera på hur jag ska göra... HÖHÖ

Menmen, vi ska dygna, Felix kommer förmodligen att somna om typ en timme eller så, vi ska äta frukost på donken imorgon, eller idag, hur man nu vill se det! 

AJA, nu vill jag inte skriva mer. Jag vill hitta på nåt men dom andra tycker att det är såååå roligt att sitta med mobilerna, kanske för att Jennifer och Felix har nya mobiler, inte jag, JAG SKA KÖPA EN IPHONE JENNIFER, lev med det! Du vet att du älskar mig och att du inte kommer att klara av att leva utan mig, du kan få leka med den... kanske... 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela