fuck

Publicerad 2012-02-29 15:06:22 i ALLT OCH INGET,

KUL att min dator är trasig så jag har fått en lånedator från skolan -.- och jag kommer förmodligen att måsta ha den här på lovet också... BUHU

Gör inget som jag hade gjort

Publicerad 2012-02-18 17:29:56 i ALLT OCH INGET,

Sitter hemma hos Kerstin, ikväll blir de tacos med hemmagjord guacamole ♥

Jag och syster va och hälsade på Mixi på hunddagiset idag, har saknat henne så mycket! Min lilla voffe ♥ Men jag tror att hon har blivit lite bortskämd... Hon blev jätteglad när vi kom men sedan va hon mer intresserad av sitt godis... Buhu, blev lite ledsen. Men när hon kommer hem sen så blir de ändringar!

Tog en dusch förut, så skönt! Frisören tvättade håret på mig i torsdags, det va första gången! Så skönt de också, huvudmassage ♥♥

Men aja, nu ska jag gå och attakera syster, har lite tråkigt...

Det är inte mitt fel

Publicerad 2012-02-14 12:36:24 i ALLT OCH INGET,


(Jag och Emma tog en fika i fredags, oerhört mysigt)

Nu var det ett tag sen som jag skrev, men det är lite svårt att göra det eftersom, som sagt, pappa inte har något internet... Och på skolan är det typ fullt upp så jag hinner inte skriva ett inlägg varje dag. Jag hade gjort det hemma hos farmor och farfar om det inte hade varit så att dom sitter vid datorn hela tiden, och spelar onlinespel, och byter av varandra, hela tiden... kul! men aja, Emma och jag hade kul i helgen. Vi var hemma hos henne och på fredagkväll så åkte vi in till stan och tog en fika. Vi skulle filma till vår youtube.kanal men de gick inte så bra... men lite bilder blev det! 

Söndag-måndag har det inte hänt så mycket... så nu vet ni det!

idag är det ju alla-hjärtans-dag, Emma och jag är ju forever alone som vanligt så vi tröstade varandra genom att köpa varsitt kinderägg, och bytte med varandra så att vi gav varan både choklad och en present! hihi!

And aim for my heart If you feel like

Publicerad 2012-02-10 08:26:46 i ALLT OCH INGET,

Idag ska jag och Emma låna en kamera och intervjua lite folk på stan, hehe. Vi har skapat en youtube-sida som vi ska lägga upp lite roliga videos och sånt, men de får ni se senare! 

Ps. de kommer inte att bli så mycket uppdatering på kvällarna för jag ska bo hos min pappie i typ 2-3 veckor, och han har ju som sagt inget internet... kul!

Hubba hubba zoot zoot

Publicerad 2012-02-08 08:10:59 i ALLT OCH INGET,

Jaha, nu åker mammorna till thailand... igen... utan mig... kul

glömde visa mamma vad jag vill ha från thailand så här är några exepel
helst 2 träarmband i samma färg, och om amerikanska-conversen inte finns så vill jag ha 2 vita ♥♥♥♥

I gotta have you, like abracadabra

Publicerad 2012-02-01 12:56:06 i ALLT OCH INGET,

jaha, vaknade 6.15 (och då hade jag försovigt mig med 30 minuter) så jag skyndade mig att fixa mig, äta frukost och gå ut med Mixi.

Sen när jag kom till skolan 8.04 så fick jag reda på att mediaproduktionen var inställd p.g.a. att niklas var hemma med sjukt barn... hål i typ 3 timmar... KUL!

men då åkte jag, emma och sandra hem till emma och kollade på hitta nemo (Y) och åt makaroner med ketchup!

sen gick vi upp till bussen som skulle gå 11.30 eller nåt, men såklart så gjorde den inte det... emma hade sett fel, så bussen gick 11.10 eller 12.10. jahapp! så vi fick vänta på den i typ 30 minuter, ute, när det snöade.

och nu så sitter jag på skolan, på tråksvenskan. och sannie har suttit frånvaro på mig även fast jag är här.. och mamma har förmodligen fått ett sms om att jag skolkar... DET GJORDE JAG INTE! bara så du vet!
FUCK MY LIFE

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela