Mina julklappar

Publicerad 2012-12-27 17:12:00 i ALLT OCH INGET,

Maria Montazami ♥ Min idol!
Är verkligen jättenöjd med alla mina julklappar! Det bästa är nog skinnjackan och pengarna, och läppstiftet såklart! 

Fick även en duschkräm av Malin, men den är nere i duschen (och används flitigt, luktar så gott!) 

Var ju på birsta igår. men det blev inget shoppat, jag letar efter en jacka men hitta ingen! Blir tokig! Men jag ska till birsta imorgon igen med Jennifer, men då blir det löshår och nyårskläder som blir prio 1, tror jag ska beställa hem en jacka. 

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 18!! Men eftersom jag fyller år på en söndag och skolan börjar dagen efter (bajs!) så blir det krogen på lördagen istället, vi får vänta tills klockan blir 12 innan vi går in bara, hehe. Tror det blir jag, syster, Danny, Anna och Sophia, än så länge iallafall, vi får se om det blir fler! Det var jättelängesen jag träffade Anna och Sophia så det ska bli så roligt att träffa dem! 

Men nu ska jag spela muminspelet som jag fick av Emma och Danny, hehe! 

God jul på er!

Publicerad 2012-12-25 21:43:00 i ALLT OCH INGET,

(mer bilder från min instagram, följ mig!! Eliineliasson)
Jag har inte skrivit på ett tag, vänj er vid att det tar några dagar mellan inläggen! 

Nu har det ju varit jul, så jag har lite saker att visa alla, mina julklappar med andra ord. Jag är otroligt nöjd med alla mina julklappar, bara så ni vet! 

Dock så orkar jag inte knäppa kort på alla nu... hehe, blir en bildbomb till imorgon istället, jag och syster ska till birsta imorgon så det kanske blir lite shopping då. Fast jag måste spara! Jag ska fixa håret, färga och köpa förlängning så det får bara bli minishopping. Men som tur är så fyller jag ju år om 12 dagar (18!!!) Så förhoppningsvist så får jag lite mer påökning i kassan då. 


Nu ska jag dricka te och kolla på madagaskar 3, haha det rimmar! 

-E

Bildbomb

Publicerad 2012-12-17 20:22:00 i ALLT OCH INGET,

Lite bilder från veckan, alla från min instagram (eliineliasson, glöm inte att det är två i!)
 Jag och mamma var på The Hobbit i lördags, asbra! 

Veckan som var var som vanligt, skola och så. I fredags var jag, Jennifer och Felix på barista och fikade, efter det kollade jag och Felix på film hos honom, sedan på lördag hade vi julpyssel men jag kunde inte vara med på allt för jag skulle till stan och möta upp mamma, vi åt på kebabcity (som har blivit sämre än förut...) och sedan gick vi som sagt på The Hobbit. 

I veckan har jag varit med Hanna och Emma, vi har inte gjort något speciellt, tror jag, inte vad jag minns nu iallafall. 

Inte så mycket att rapportera om, vi ska få matkort på skolan! WOHO, men rektorn tog bort subway, men behöll kebabcity?! Pucko... 

Veckan som varit

Publicerad 2012-12-09 18:03:20 i ALLT OCH INGET,


(Det som inhandlades i fredags, till mig!)
Tänk att det redan är andra advent och imorgon är det bara två veckor kvar till jul!

Nu i veckan har jag gjort lite olika saker, i torsdags efter skolan så var jag på "sminkfest" hos Emma, hennes mammas kompis jobbat åt ett sminkföretag så hon kom och visade smink och andra skönhetsprodukter som man kunde testa och beställa om man ville, jag köpte inget för jag visste inte hur mycket pengar jag hade plus att jag måste köpa alla julklapparna först, men jag ska beställa en sak sen, nagellacksborttagningen, det var en burk med skumgummi i som man bara peta ner fingret och rörde om och den var asbra! Så den ska jag köpa! 

Jag sov hos Emma torsdag till fredag, jag skulle åka hem men det var ju sånt konstigt väder så vi visste inte om bussen skulle komma eller om den hade åkt i diket nån stans, så jag fick sova över istället.
Sedan på fredagen så åkte jag och Emma till birsta efter skolan och köpte julklappar, har nästan köpt alla nu, bara några kvar! Hittade lite till mig själv också, hehe, men bara lite. 

Igår jobbade jag på heca, sedan på kvällen var jag ensam hemma, slappade och kollade på film, var väldigt skönt! Jag har varit så otroligt trött nu senaste tiden, somnar så fort jag lägger mig i soffan... Men imorse fick jag sovmorgon så nu känner jag mig som migsjälv igen! 

Idag städade jag huset medan mamma och Helena var ute och skottade, herregud vad mycket snö det kommer hela tiden! NU KAN DET SLUTA SNÖA, TACK!!

Sedan åkte vi på ica och jag pantade det som jag fick av farfar, 456 kr fick jag ihop! Sedan åkte vi ner till lilla mormor och hälsade på henne en snabbis. 


Ja, det var väl min vecka, inte precis den mest spännande och så menmen, det gör inget! 
Nu ska jag måla naglarna, lyssna på musik och spela farmville!! 

-E

Dogs Days Are Over

Publicerad 2012-12-06 08:48:11 i ALLT OCH INGET,

(Gosemoffen ♥ Favoritlåten och jag igår, tjusig va?!) 
Sitter på skolan nu, har estet profil foto, vi ska ha en liten utstälning här på skolan som vi jobbar med nu. I maj. tror jag, ska vi även ha en utställning på kulturmagasinet, det ska bli kul! "Temat" som vi har nu är "den mörka delen av sundsvall" så jag har fotat mig och Emma och ska nu redigera dem. 

Idag ska jag kanske följa med Emma hem, hon ska ha nån sminkfest för hennes mammas kompis äger en sminkaffär tror jag, men det beror på när jag kommer hem, vill inte gå i den mörka kylan... 

Veckan har varit ganska händelselös, inget att skriva om i dagboken precis... Jag är eventuellt ledig imorgon, beroende på om min lärare är sjuk eller inte, jag har ju heldag, två dubbellektioner, med estet profil på fredagar men då har jag "grafisk kommunikation" med Niklas (som kanske är sjuk imorgon, kanske låter elakt men jag hoppas han stannar hemma imorgon så att jag också får göra det!), och på torsdagar (idag) har jag "fotografisk bild"

Ojojoj, förvirrande... Men aja, nu ska jag fortsätta! 


-E

Måndag - igen

Publicerad 2012-12-03 15:25:26 i ALLT OCH INGET,

Ja, då är det måndag igen då. Nu är det bara tre veckor kvar till jullovet! Idag var det skola, hade som vanligt bara mentorstid och engelska, sedan gick jag och Hanna på barista och fikade, Emma hade lektion så hon fick inte följa med! 

Imorgon ska jag hålla tal på svenskan, temat är ondska så jag ska tala om att ondska faktiskt behövs eftersom om ondskan inte funnits så hade inte heller superhjältar funnits! Hehe... Ja, kanske inte det vanligaste ämnet men aja! 

Så nu måste jag faktiskt börja med det, skriver förmodligen inget mer idag, men man kan ju alltid hoppas!

-E 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela