Rolig början på helgen!

Publicerad 2012-04-28 21:35:01 i NÖJEN,


(Stal bilden från facebook, tack för en superkul kväll! Vi är ju alla så korkade så vi knäppte inga bilder på hela kvällen)

Jag, Emma, Hanna och Rasmus hade det jätteroligt igår! Vi hade ju filmkväll hemma hos Rasmus. De blev pizzabak, mycket skratt, spelade playstation move eller vad de heter, skräckfilm och sedan sov vi, alla i samma säng, haha! Rasmus har en enorm säng! De va så mysigt, men Rasmus tyckte att vi alla skulle ligga närmare varandra så han puttade upp Hanna... på mig... MYSIGT, eller?? Hahah, jätteroligt hade jag iallafall!

Och jag längtar tills nästa gång som vi ska ha filmkväll, kanske här dårå?

Imorse så vaknade alla vid 9, ja vi är dumma i huvudet... Jag förstår inte hur det hände... Menmen, vi hann ju göra mer roliga saker innan jag och Emma skulle hem. Vi kollade på "Scott Pilgrim vs The World" (♥) och sedan när solen tittade fram så spelade vi kubb... Rasmus och Hanna måste ha hjärntvättat Emma och mig... För jag kan inte komma på någon annan anledning till att jag och Emma förlorade... Vi som är sååå bra... HÖHÖ.

just me, myself and I

Publicerad 2012-04-23 21:47:40 i NÖJEN,

(bild i repris, ska gå ut och fota nån dag nu i veckan tror jag!)
Jag har inte varit bäst på att skriva nu på ett tag... Kanske för att jag har skitigt i bloggen... Bra anledning? 

Men just nu så sitter jag och skriver på gamla inlämningsuppgifter.. SÅ TRÅKIGT JAG TROR JAG DÖR. 

Igår mötte jag Emma på stan, vi gick runt och kollade en massa, ingen shopping för mig. Jag ska spara!
En fika på barista blev det också, mysigt värre vett'u! Eller inte... De va en alkis där som kissade på sig.. Blä (N)

Idag blev det också fika på barista... Eller om man kan kalla de fika...? Jag, Emma och Hanna satt och pratade. De va en kille som stirrade på oss genom fönstret på huset mittemot, vi vinkade till honom. Jag tror han blev glad! 

MEN, nu ska jag gå och duscha. GUD SÅ SKÖNT! Det enda som är ett minus med att duscha håret är att då måste jag platta de när de torkat... Och de tar så lång tid, och de är så jobbigt... Ja, JAG ÄR LAT.

PROBLEM ME DE ELLER?

justja!

Publicerad 2012-04-21 14:53:16 i ALLT OCH INGET,

jag har ju glömt att visa hur håret är! dumma mig..

jag har hårfärg hemma som jag ska färga när jag får utväxt... de är lite olika färger men jag vill låta håret "andas" lite!

media samhälle kommunikation

Publicerad 2012-04-20 09:11:47 i ALLT OCH INGET,

sitter på lektion nu ja då.. vi har MeSamKo nu och vi ska skriva 2 sidor i en tidning som vi ska göra i klassen. och jag har ingen aning om vad jag ska skriva... tror de blir om bloggar eller nåt, typ molly rustas eller shopalicious. 

Idag så skulle det egentligen bli filmkväll med hanna, rasmus och emma men det blir inget, emma är sjuk och det är ju inte så kul då.. så det blir en annan helg istället!

menmen, nu måste jag fortsätta brainstorma om idéer med hanna.

tatueringar

Publicerad 2012-04-10 14:58:43 i ALLT OCH INGET,

jag ska tatuera mig när jag fyller 18!
haha, ritade en egen version av den!
är inte helt säker på om jag vill ha den... men antingen en fjäder någonstans eller en text som syrran gjorde!

jag är en sån mammagris, så jag kommer faktiskt att tatuera in mamma någonstans också ♥♥

två roliga dagar

Publicerad 2012-04-10 13:54:28 i MUSIK,

(den kan ju inte vara från 2012, lyssnade ju på den förra året...)

igår åkte jag in till stan och träffade hanna och emma, vi gick runt och kollade och fikade lite på barista.

efter det följde emma med mig hem och hade filmkväll, kollade på aladdin, prinsessan och grodan, apollo 18 och djungelboken. hehe. 

nu på morgonen så har vi ätit frukost och kollat på i rymden finns inga känslor, så mysig film ♥ 

men aja, snart ska emma hem. jag vet inte vad jag ska göra idag... kommer förmodligen att bleka håret så jag får stanna hemma resten av lovet! låter otroligt bra tycker jag! 

bio kommer det att bli, fick biokort av mamma och helena som kommer att användas med kärlek!

gårdagen blev inte som planerad...

Publicerad 2012-04-07 10:02:42 i ALLT OCH INGET,

igår så skulle jag och syrran åka till biteline och äta innan jag och emma skulle gå på titanic. 

vi åkte tidigare än vi tänkt för vi skulle fota lite innan vi skulle till biteline. men så när vi hade åkt i kanske 5-6 minuter så körde min syster på en katt... och vi blev ju jätterädda då och hon blev helt förstörd, men vi ringde polisen och väntade tills dom kom. sen när dom kom så gick emma ur bilen och skulle prata med dom, jag satt kvar för jag ville inte se katten. men bilen stod på sidan, inte uppe på trottoaren för vi visste inte om den fick det, men varningsblinkersen va på, jag hade dörren öppen och satt och försökte tänka på nåt annat än katten.

men sen så hör jag något bakifrån. så jag kollar bak och ser en bil komma. sen minns jag inte... jag kännde stöten och hörde att bakrutan krossades och sen va jag ute och satt på knä på trottoaren ocg grät. sen hörde jag att min syster ryckte upp dörren på bilen som hade kört på mig och skrek på han som kört. 

polisen va ju som tur där så dom hade sett allt, han som kört hade tydligen kollat på polisbilen istället för på vägen men han måste ju ha sett bilen, den va inte skymd ellet nåt, den va fullt synlig från alla håll och när min syster sa åt honom att detdär skulle bli dyrt så sa han bara "näe, det kommer att bli dyrt för mitt försäkringsbolag" idiot! och nör jag skrek åt honom att han inte ska ha körkort och att han va en idiot så kollade han inte på mig, inte ens sneglade. och han sa aldrig förlåt eller frågade om jag mådde bra, hatar honom, jag kommer ihåg hans namn så han är på min -lista. 

men jag mår bra, har ont i tungan för jag bet mig i den när de smällde. och lite ont i nacken men de är förmodligen för att jag spännde mig skitmycket efter så de är väl träningsvärk eller nåt... 

I'm gonna sleep all day

Publicerad 2012-04-05 18:29:45 i ALLT OCH INGET,

Titanic 3D poster Leonardo DiCaprio Kate Winslet
så skönt att man nu ska kunna slappna av och sova hela dagarna! 

fast det kommer jag inte att få ändå... kommer nog att jobba lite nu på lovet, tjäna lite cashingar, eller inte... jag måste spara till gatufesten för den kommer att kosta 750 kr, och efter den 25/6 så kostar den 950 kr! 

imorgon blir det bio med Emma, vi ska gå och se min favoritfilm titanic (den ligger på delad förstaplats med trassel) det är ganska sjukt att jag har betalat 135 kr för att se en film som jag sett minst 30 gånger... menmen, nu är det ju 3D, SÅ NU MÅSTE JAG JU BARA SE DEN! omg, och sånt. 

Emma och jag ska också ha filmkväll med hanna och hennes kille Rasmus, det blir nog jättekul! 

men aja, nu ska jag lyssna på musik eller kanske kolla på aladdin, hade tal om disney på svenskanationella så jag blev väldans sugen på att kolla på alla igen, och Emma har ju inte sett alla disneyfilmerna så en disneykväll blir det nog nu i veckan, jag tror att hanna skulle vara med på den också! Kulkul!

i tröjan du hatar

Publicerad 2012-04-02 21:12:59 i ALLT OCH INGET,

(jag har så fina vänner ♥)

jag är ledig imorgon jag! woho säger jag bara ♥ 

dagen var kort, Konstarter i samhället som första lektion, sedan hade halva klassen nationella-tal-mojs i svenska så då hade jag hål, jag och emma satt och slöade som dom coola killarna vi är, haha. sedan lunch och efter de idrott, prov på stretching men jag gjorde inte det, hann inte. så vi lekte under hökens vingar kom, 123 ost och samurajer, hahahah jättekul men jag orkar inte förklara hur man gör! 

sedan åkte jag till farmor och farfar och hälsade på, kom hem med 3 jackor som dom inte använder. tänkte göra om dom så att de blir lite snyggare, händig som jag är! hö-hö

ja, jag är ju som sagt... eller skritet...skrivit...???... aja, jag är ju ledig imorgon! så skönt!! så jag och lilla mixi får huset för oss själva, jag lånade en kamera av skolan idag så det blir lite fotande imorgon, bilder kommer, håll ut!

Tears don't mean you're losing

Publicerad 2012-04-01 16:30:15 i ALLT OCH INGET,


Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag vill skriva något.. Ska börja med rapporten nu, igen. Värdigt roligt att jag nästan var klar med den innan datorn gick sönder, KUL! Men aja, bara att bita i och... Gråta lite kanske?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela