New Year's Eve

Publicerad 2011-12-29 22:37:17 i NÖJEN,



ska ta och kolla på nån mysfilm och borra ner mig i sängen. kom nyss hem från stan, har varit på bio med jennifer. vi såg new year's eve, så mysig film! älskar sånna filmer där de är olika människor åt olika håll som sedan möts i slutet ♥ 

imorgon ska jag möta emma på stan, sen följer hon med hit och är hundvakt med mig!

shoppat

Publicerad 2011-12-28 00:59:22 i NYTT I KLÄDKAMMAREN,

ursäkta de suddiga bilderna! de va faktiskt svårt att ta bra bilder när de va kolsvart....
bilder på de som jag köpte igår med syster + en halsduk som jag köpte idag med emma!

Har stömavbrott hemma p.g.a. stormen som v...

Publicerad 2011-12-26 18:27:07 i ALLT OCH INGET,

Har stömavbrott hemma p.g.a. stormen som va inatt... Kul... Menmen, va på birsta idag med systern, köpte två skjortor, ett linne, en bh och ett armband. Bilder på de kommer när jag har internet igen! Just nu är jag påväg in till stan för att möta emma, vi ska ju gå och se sherlock holmes 2 på bio! Kulkul, sover också över hos henne så det blir ingen mer uppdatering för dagen, vi får hoppas att strömmen är tillbaka imorgon! <3

julklappar

Publicerad 2011-12-25 14:04:40 i NYTT I KLÄDKAMMAREN,

fick av pappas sida av släkten:

1000 kr
bio+middags biljetter
godis
kokbok
bok
mysfilt
valfri prenumeration på en tidning
2 par vantar + strumpor
sminkväska


fick av mammas sida av släkten:

ritplatta
1600 kr
nagelkit
bettyboop trosor
läppglans
eyeliner (systrer)
ansiktsmask
ansiktsvatten
balsam (syster)
hudlotion
mango krämkit
biokort
+ denna som jag fick av mamma och helena ♥
och dessa som jag fick av emma, alltså inte syster

klar för sista skoldagen!

Publicerad 2011-12-22 06:43:35 i ALLT OCH INGET,

nu har jag gjort mig i ordning, så ska bara gå ut med mixi en snabbis och sen äta frukost, sedan bär de av mot skolan. efter skolan så ska jag och emma gå på stan och leta kläder till jul, jag vill ha nåt stickat... men de är ju så svårt att hitta en fin stickad tröja tycker jag!

så skönt att snart är det jullov!

sista skoldagen!

Publicerad 2011-12-21 19:10:17 i ALLT OCH INGET,

Awsum✰ the stars in the night skyidommiPiccsy :: El sarcasmo
nu är de bara nå lekjox imorgon och sen har jag lov, så skönt! och jag kom ihåg att låna en kamera idag? :o så stolt! 

idag gick emma och jag på barista och drack latte & kollade på våran fulfilm som är klar nu, hahahahahah. efter de så åkte jag och syster på birsta och köpte julklappar till varandra, kul att båda vet vad vi ska få.... blir ju inte lika roligt! man vill ju inte veta de egentligen, vad är de roliga med de lixom?? 

men nu ska jag skriva romansaken till svenskan, läxa ända in i slutet... (Y)

Dagen

Publicerad 2011-12-20 22:47:22 i ALLT OCH INGET,


(han är ju så söt♥)

Dagen var bra. Gjorde klart radioprogrammet och "skräckfilmen", så det känns skönt! Imorgon är det sista vanliga skoldagen!! På torsdag ska vi leka nån lek, eller få ett uppdrag av nåt slag... Älskar att gå på en kreativ skola där lärarna tar tiden att komma på nåt roligt för eleverna, Tomas verkar pepp som tusan om uppdraget, hihi. Menmen, nu ska jag börja med svenskasaken och kolla lite på misfits, Emma gjorde så att jag blev besatt av de...

hahahha..... -.-

Publicerad 2011-12-19 22:08:17 i ALLT OCH INGET,

(när jag flyttar hemmifrån så ska jag inreda det som molly!)

jag kom såklart inte ihåg att ta några bilder i lördags... så trött på mig själv, love my life ♥ menmen, vi hade det asmysigt iallafall. åt middag på biteline, blev förvånad att vi ens fick bord eftersom de va bokat/fullt typ överallt. efter de så hyrde vi två skräckisar på hemmakväll som vi såg hemma hos sofia, hennes lägenhet är jättemysig! är så avundsjuk!! filmerna va sådär, minns inte vad dom hette och orkar inte skriva vad dom handlade om... hehe.  

men, nu ska jag gå ner och duscha + göra en uppift... tack mats för att du ger oss läxa ♥

fuck

Publicerad 2011-12-17 16:22:46 i ALLT OCH INGET,

a.born to be aliveNailsBey0nd ControlPinger - świetni ludzieHey Sexy.
jag glömde såklart att låna en kamera.... BAAAJS! men jag får använda min vanliga ikväll! de blev inga bilder tagna igår för emma och jag glömde helt bort de och vi hann ändå inte, haha. hon är så konstig ♥ vi satt på golvet och kollade på misfits och tjockade i oss chips och dricka! hehe, men nu måste jag skynda mig och göra mig iordning, ska åka in till stan och köpa hem pizza till sofias nya lägenhet! bilder kommer imorgon!!

bildbrist

Publicerad 2011-12-15 22:10:40 i ALLT OCH INGET,


(göllpojken♥)

har inte gjort så mycket idag, inget viktigt iallafall... kul liv. men imorgon så ska jag låna en kamera från skolan för de kommer att behövas till helgen, ska åka och kolla på sofias lägenhet så de blir myskväll med anna, sofia och syster + att emma ska följa med hit imorgon och kolla på mixi. och då när jag lånar kameran så ska jag bygga upp ett lager med bilder så att de inte blir mer bildbrister!

natti

Publicerad 2011-12-14 22:34:41 i ALLT OCH INGET,

ska gå och lägga mig nu, är helt slut. va på ego idag och tränade med mamma, har ont i armarna nu (Y) menmen, har inte orkat skriva nåt och jag tänkte knäppa massor med bilder så att jag har på lager men jag glömmer ju att låna en systemkamera på skolan hela tiden! får se till att komma ihåg de till helgen. men aja, godnatt! ♥

höhö

Publicerad 2011-12-13 09:59:51 i ALLT OCH INGET,

har mediaproduktion nu, håller på med radioprogrammet och "skräck"filmen, haha. idag är de så fint på stan, de är marshaller tända på flera ställen, så fint så fint. imorse kom mamma in vid 7 och sa att mixi skulle kissa, NU. så de va bara att slänga på sig mjukisbyxorna och gå ut med henne. lilla kaxmajan som tror att hon bestämmer, haha.

birsta

Publicerad 2011-12-11 11:37:43 i NÖJEN,

vaknade av att mamma bar upp mixie till min säng, så jag blev väckt av en blöt nos ♥ just nu så håller jag på och gör mig i ordning för syster och jag ska åka till birsta och köpa julklappar, sen efter de så blir de bio. vi ska äntligen se nya twilight, vi skulle se den helgen efter premiären men vi hade varken tid eller pengar... men ikväll så!

åååååh!! ♥

Publicerad 2011-12-10 18:54:35 i KÄRLEK,

hahha, höll på med att riva sönder bommul till pepparkakshuset när denna lilla sötnosen kommer springande in, Mixie heter hon och kommer att bo med oss nu! ♥♥

baka baka liten kaka

Publicerad 2011-12-10 12:06:41 i ALLT OCH INGET,

håller på och gör mig i ordning, ska ner till mormor och baka lussebullar, sen efter de så ska de bakas hallon- och dumlegrottor och kanske nåt mer här hemma. 

vet att det är dåligt med bilder nu här men jag ska förbättra mig!

PROV

Publicerad 2011-12-08 22:22:28 i ALLT OCH INGET,

blev inte så mycket till bloggning idag dårå.. håller på och pluggar till samhällsprovet som är imorgon... HATAR'T!! skriver mer imorgon ♥

dagen

Publicerad 2011-12-07 20:27:58 i ILLUSTRATIONER,



skola, roligt som vanligt... efter de så åkte jag till min lilla mormor och åt middag med henne. sen kom mamma och då åkte vi till ego och tränade, hurtbullar på hög nivå!

hej

Publicerad 2011-12-06 22:45:14 i NÖJEN,

ska gå och lägga mig nu, är såå trött! va på birsta med emma och såg chris medina (skriver mer om de imorgon + lite bilder) efter de åkte vi till skolan som hade öppet hus och kollade på en av filmerna som några i klassen har gjort + fikade lite pepparkakor! 



filmen som dom gjorde, min grupp är inte klar med vår film än!

nyvaken

Publicerad 2011-12-06 06:58:51 i ALLT OCH INGET,

är väldigt trött just nu! ska börja göra mig i ordning, idag blir de birsta och öppet hus på skolan. först öppet hus tror jag... eller? chris medina ska ju spela på birsta så jag och emma tänkte gå och kolla lite. menmen, nu ska jag som sagt börja göra mig i ordning! ♥

måndag

Publicerad 2011-12-05 07:51:25 i ALLT OCH INGET,

har uggsen på mig idag... vill inte ha dom för uggs känns sååå 2010 ;) haha, närå men de känns som en förra-året grej. men dom är perfekta låt-skavsåren-läka-skor!

we found love

Publicerad 2011-12-04 22:11:23 i KÄRLEK,

imgfave - amazing and inspiring imagesTeenage Dream-Monika StipanovUntitledBlog full of Pretty Images♥
It's like you're screaming, and no one can hear
You almost feel ashamed

That someone could be that important
That without them, you feel like nothing

No one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless; like nothing can save you

And when it's over, and it's gone
You almost wish that you could have all that bad stuff back

So that you could have the good

hemma

Publicerad 2011-12-04 11:57:57 i ALLT OCH INGET,


(HAHAHAHAHA, kanske jag borde bli konstnär???)
håller på och städar rummet, de va ett tag sen... sedan så blir de fotvård,har skavsår på mina tossingar som gör ont! efter de blir de boxning me mammsen och sen slappa tror jag, om inte mamma orkar slinga mitt hår?? ♥♥

kick ass

Publicerad 2011-12-03 19:50:17 i ALLT OCH INGET,

(tjusig!!!)

ja, jag och emma va ju på bio igår dårå, vi såg drive. den va bra men de va några extrema scener i den... lite krossade skallar och en gaffel i ögat (Y) efter de så åkte vi hem till henne och såg på trassel i typ en kvart sen somnade vi, hahah snacka om party-people! sen idag så åkte vi in till stan och gick runt ett tag, köpte slingning som ska användas någon dag... vet inte om jag vill bli blond längre... kanske ska vara mörk med slingor...?? men aja, sen åkte jag hem och nu ska jag snart kolla på en film, salt går på viasat så de blir förmodligen den!

sovmorgon♥

Publicerad 2011-12-02 08:00:00 i ALLT OCH INGET,

(har ju börjat öppna den här nu!!)

håller på och gör mig iordning nu, skolan börjar 9.45! älskar sovmornar! ♥

efter skolan blir det bio med emma, vet inte vad vi ska se men de bestämmer vi sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela