men lilla jennifer

Publicerad 2011-04-11 06:37:45 i ALLT OCH INGET,

jennifer westling om svar:
faktiskt så nä.. det är inte bättre än att inte ha något att läsa ;)
Svar: men lilla du, om du tycker de så är du lite konstig :) de är alltid roligare att läsa något än att se samma sak i 1-2 veckor + att ingen orkar läsa 10 rader som handlar om vad man har gjort under dagen, så äre bättre att man skriver de som va roligast, även om de bara blir 2-3 rader ♥

Kommentarer

Postat av: jennifer westling

Publicerad 2011-04-11 15:43:50

men man vill ju inte läsa om typ "idag var jag & blabla på stan och jag köpte en ring & en tröja" UTAN BILD?! då äre väl bättre med ingenting tycker jag, för det va ungefär det man fick. vem fan bryr sig om vad man köpte/nånting som va kul om man inte får någon bild? Det är ju det som gör hela bloggen!!!!!!!



Sen har jag gett upp med att blogga tror jag, för bloggar inte jag på nån dag börjar du tjata på mig att blogga, malin tycker det och folk tjatar om att sen jag träffa richard så bloggar jag inget. JAG HAR INGET KUL & INGA BILDER ATT LÄGGA UT, därför gör jag inte det heller. Sms-inlägg om att man sitter på bussen är inte roligt så då är det ingen mening i själva bloggandet heller. (<- stor punkt!)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela